Boerderij safari langs bijzondere plekken

Suzie’s Farm in Aalten presenteert de meest bijzondere boerderij drive-thru van Nederland. De route begint over het koepad dat langs de kasteeltorens van de Farm & Country Fair leidt en gaat langs het museum met bijzondere collecties waarbij enkele items zijn uitgelicht. Vervolgens langs de meest bijzondere voersilo’s van Nederland, die zijn voorzien van prachtige streetArt van Roos Art. De vier enorme beschilderde silo’s zijn de eerste van de nieuwe Achterhoekse Silo Art Tour en worden deze avonden mooi verlicht. De route wordt vervolgd door het verharde pad in het follybos en geeft een inkijkje in de wondere wereld van de folly. Bewonder een kerk, een huisje van de kerstman, een rots met een waterval en de brug naar de toekomst. Een enorme fietsenkerstboom brengt de kerstsfeer helemaal naar de boerderij. Ook het spookhuis en de Drytannic, de boot in het droge bos, zijn volop in kerstsferen. Daarna gaat de route naar de melkkoeien. Rij midden door de koeienstal, misschien wel met koe Maria en haar kind in het stro.

Aan het eind van de route kan eventueel lekker eten voor thuis worden meegenomen, gemaakt door de mensen van Suzie’s Farm.

Voor de boerderij drive tru wordt een bijdrage gevraagd van € 5,00 per auto, dit kan ter plekke op een leuke manier worden voldaan vanuit de auto, zodat voldoende afstand houden is gewaarborgd. Ook het eten wordt op een leuke boerenmanier aangereikt, zodat niemand uit de auto hoeft en iedereen voldoende afstand kan houden.

De bijzondere boerderijdrive tru is open in de weekenden van 10 december en van 17 december op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 uur tot 20.00 uur. De route begint aan de Westendorpweg 1 in Aalten, kosten € 5,00 per auto.

Geplaatst in Nieuws op 23 okt. 2020