Muziek

Vrijdag 11 november- aanvang 20.00 uur.

Other Roads- Engeland

Op vrijdag 11 november kunnen we weer van de Britse band Other Roads genieten! Niet voor niets staan ze steeds maar weer opnieuw op het programma. Pete Abbott, Gregor Borland en Dave Walmisley nemen hun diverse achtergronden in Engeland, Schotland en Afrika als basis voor een nieuw en opwindend eigen geluid. Het zijn alle drie getalenteerde multi-instrumentalisten en zangers die bijzondere muziek op viool, bouzouki, gitaar en mandoline en zelfs mondharmonica weten te combineren met uiterst fijne harmoniezang.

Ze brengen een eclectische mix van traditionele en hedendaagse composities, variërend van dromerige ballads tot Keltische viooldeuntjes en bestrijken een breed muzikaal spectrum. Hun opzwepende speelvreugde en groot muzikaal talent gecombineerd met de bekende Britse humor maken hun concerten tot een evenement dat in de herinnering blijft en voor veel fans een hoogtepunt van het jaar is. Even kijken en luisteren: www.other-roads.com

Vrijdag 11 november, 20.00 uur. De koffie is klaar om 19.30 uur. Entree 17,50, graag even aanmelden via info@countryfair.nl.

Vragen?

Voor vragen of telefonische reserveringen neem gerust contact met ons op.

Telefoonnummer: 0543-466294