Theepotten

Duizenden onwaarschijnlijk grappige en fantasierijke theepotten. Verzamelobjecten en echte kunstwerken, niet bedoeld voor gebruik. De meeste modellen komen uit Engeland, maar ook vind je 'onze eigen' Holle Bolle Gijs en de Rode JeWeetWel Kater.

Koningin Elizabeth, Bill Clinton met Monica Lewinski, 10 Downingstreet, Samson en Delilah, bruidsparen, voertuigen, dieren, Disney, Kerst, bekende wereldburgers. Het poppenhuis heeft zelfs een toilet en wastafel als theepot. Waar jaartal, ontwerpers en makers bekend zijn, worden deze in een gids vermeld. Veel theepotten zijn van bekende ontwerpers zoals Paul Cardew, Annie Rowe, Gary Seymour, Tony Carter. Allemaal zeer gedetailleerd uitgevoerd. Je kijkt je ogen uit bij de duizenden verschillende kunstwerkjes. Meer info via het filmpje en een interview op Radio 5 net na de opening in april 2023.

Koffie, thee met iets lekkers

Tijdens openingsuren is er koffie of thee met iets lekkers verkrijgbaar. Geniet bij mooi weer vanaf ons gezellige terras van de tuin en de boerderij of kom lekker binnen bij minder mooi weer.

Je vindt ons aan de Westendorpweg 2, 7122 JT Aalten.

Entree:
Int. theepottenmuseum € 5,00
Suzie's Verzamelmuseum en het Follybos € 10,00, hiervoor melden bij Theepottenmuseum.
Evt. gids op basis van beschikbaarheid: € 27,50 per uur

Buiten openingstijd alleen groepen vanaf 20 personen of entreeprijs voor 20 personen incl. koffie en gebak. In het weekend alleen in combinatie met lunch / diner in ons restaurant Suzie's Farm.


Op vrijdag 20 september zijn wij gesloten.

Openingstijden

Donderdag 13.30 - 17.00 uur
Vrijdag 13.30 - 17.00 uur
Tijdens openingstijden is iedereen welkom op ons terras.

Voor groepen vanaf 15 personen is het mogelijk om buiten openingstijden te reserveren, in het weekend alleen in combinatie met het restaurant.