Suzie's folly's

Folly's zijn bouwwerken die geen functie hebben. Het kan gaan om grappige of opvallende bouwwerken. Bij de bouw van een folly is veel creativiteit gebruikt. In Suzie's follybos staan meerdere folly's die zijn gebouwd met het doel om mensen te verrassen. Iedereen kan zijn/haar fantasie de vrije loop laten gaan.

Tegelkasteel

Aan de rand van het bos staan de uitkijktorens van een kasteel. De vijf meter hoge toren is volledig van stoeptegels gebouwd. In deze toren zitten verschillende beelden gemetseld. Wanneer je op de torens staat kijk je uit over het gehele terrein van de Farm & Country Fair. Mis deze torens niet als je het bos bezoekt.

Theepot

Heb je wel eens in een levensgrote theepot gestaan? Ontdek hoe het voelt om over een vloer van wijnflessen te lopen.

Bloemen en planten

Wanneer je door het bos dwaalt, tref je allerlei bloemen en planten aan. Ondanks de gulzige konijnen, muizen en egels, staan er toch vanaf het vroege voorjaar bloeiende planten te pronken. Met name in het bollenseizoen is het een kleurrijk feest in het follybos.

Follyrijk

Het Follyrijk mag je niet overslaan. Ontdek de schitterende wereld van vlinders, tulpen en een ouderwetse bruiloft. Mis vooral de rode tunnel en de flessenkoepel niet! Door middel van licht, geluid en water is het Follyrijk een onvergetelijke ervaring.

Openingstijden

Suzie's folly's zijn open op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur, alleen na afspraak. Er is dan een combinatiebezoek mogelijk met Suzie's follybos en Suzie's museum, ook kun je alleen de folly's of alleen het museum bezoeken.

Entree folly's € 7,50
Entree museum € 4,95
Entree combinatie van museum en folly's € 9,75

Kinderen van 4 tot 14 jaar:
folly's, € 3,50
museum € 2,50
combinatie museum en folly's € 4,95

Op vooraf aangegeven middagen kan iedereen zonder afspraak het bos en museum bezoeken, dit wordt op een bord bij de weg en op deze website vermeld. Moet je een eind rijden, bel dan even naar 0543 466294.

Vul hieronder het boekingsformulier in om een boeking te maken.

De silo's van de Silo Art Tour zijn gratis en zonder afspraak te bezoeken.

Farm & Country Fair

Bezoekers van de Farm & Country Fair kunnen tijdens de openingsdagen folly's en museum gratis bezoeken. Let op, het bos met folly's kan afwijkende openingstijden hebben, dit wordt voor aanvang van de Fair vermeld op www.countryfair.nl.

Boekingsformulier

Openingstijden

In verband met het coronavirus zijn uitsluitend open op afspraak.

Meer info