Follybos

Folly's zijn bouwwerken die geen functie hebben. Het kan gaan om grappige of opvallende bouwwerken. Bij de bouw van een folly is veel creativiteit gebruikt. In Suzie's follybos staan meerdere folly's die zijn gebouwd met het doel om mensen te verrassen. Iedereen kan zijn/haar fantasie de vrije loop laten gaan.

Tegelkasteel

Aan de rand van het bos staan de uitkijktorens van een kasteel. De vijf meter hoge toren is volledig van stoeptegels gebouwd. In deze toren zitten verschillende beelden gemetseld. Wanneer je op de torens staat kijk je uit over het gehele terrein van de Farm & Country Fair. Mis deze torens niet als je het bos bezoekt.

Theepot

Heb je wel eens in een levensgrote theepot gestaan? Ontdek hoe het voelt om over een vloer van wijnflessen te lopen.

Bloemen en planten

Wanneer je door het bos dwaalt, tref je allerlei bloemen en planten aan. Ondanks de gulzige konijnen, muizen en egels, staan er toch vanaf het vroege voorjaar bloeiende planten te pronken. Met name in het bollenseizoen is het een kleurrijk feest in het follybos.

Follyrijk

Het Follyrijk mag je niet overslaan. Ontdek de schitterende wereld van vlinders, tulpen en een ouderwetse bruiloft. Mis vooral de rode tunnel en de flessenkoepel niet! Door middel van licht, geluid en water is het Follyrijk een onvergetelijke ervaring.

Openingstijden

Suzie's follybos en Suzie's museum zijn alleen op afspraak open voor groepen vanaf 10 personen. Reserveren kan via info@countryfair.nl en per telefoon: 0543-466294. De silo's van de Silo Art Tour zijn dagelijks gratis en zonder afspraak te bezoeken.

Farm & Country Fair

Bezoekers van de Farm & Country Fair kunnen tijdens de openingsdagen folly's en museum gratis bezoeken. Let op, het bos met folly's kan afwijkende openingstijden hebben, dit wordt voor aanvang van de Fair vermeld op www.countryfair.nl.

Openingstijden

Alleen op afspraak voor groepen vanaf 10 personen.

Bel 0543-466294 om een afspraak te maken.