Follybos

In verband met de Farm & Country Fair zijn we van 3 juni tot 3 juli gesloten.
Suzie's Verzamelmuseum en het Follybos zijn op 21, 22 en 23 juni gratis open voor bezoekers aan de Farm & Country Fair.

Folly's zijn bouwwerken die geen functie hebben. Het kan gaan om grappige of opvallende bouwwerken. Bij de bouw van een folly is veel creativiteit gebruikt. In Suzie's follybos staan meerdere folly's die zijn gebouwd met het doel om mensen te verrassen. Laat je fantasie de vrije loop gaan.

Tegelkasteel

Aan de rand van het bos staan de uitkijktorens van een kasteel. De vijf meter hoge vierkante toren is volledig van stoeptegels gebouwd. In deze toren zitten verschillende beelden gemetseld. Wanneer je op de toren staat kijk je uit over het gehele terrein van de Farm & Country Fair. Mis deze toren niet als je het bos bezoekt.

Theepot

Heb je wel eens in een levensgrote theepot gestaan? Ontdek hoe het voelt om over een vloer van wijnflessen te lopen.

Bloemen en planten

Wanneer je door het bos dwaalt, tref je allerlei bloemen en planten aan. Ondanks de gulzige konijnen, muizen en egels, staan er toch vanaf het vroege voorjaar bloeiende planten te pronken. Met name in het bollenseizoen is het een kleurrijk feest in het follybos.

Follyrijk

Het Follyrijk mag je niet overslaan. Ontdek de schitterende wereld van vlinders, tulpen en een ouderwetse bruiloft. Mis vooral de rode tunnel en de flessenkoepel niet! Door middel van licht, geluid en water is het Follyrijk een onvergetelijke ervaring.

Bed & Breakfast

Het follybos was op 9 april te zien bij het programma Bed & Breakfast bij Omroep Max. B & B eigenaren uit Dinxperlo Marco en Kim gaven hun gasten een rondleiding door ons 'kunstdorpje'.

Openingstijden

Suzie's follybos en Suzie's Museum zijn open op donderdag en vrijdag tussen 13.30 en 17.00 uur, van 3 juni tot 3 juli een maand gesloten vanwege de Farm & Country Fair.
Entree € 10,00, kinderen van 4 - 14 jaar € 6,00. Melden/afrekenen bij Westendorpweg 2.
De silo's van de Silo Art Tour zijn dagelijks gratis en zonder afspraak te bezoeken.

Farm & Country Fair

In verband met de Farm & Country Fair zijn we van 3 juni tot 3 juli gesloten. Suzie's Verzamelmuseum en het Follybos zijn op 21, 22 en 23 juni gratis open voor bezoekers aan de Farm & Country Fair.

Openingstijden

Donderdag 13.30 tot 17.00 uur
Vrijdag 13.30 - 17.00 uur

Tijdens openingstijden is iedereen welkom op ons terras.

Voor groepen vanaf 15 personen is het mogelijk om buiten openingstijden te reserveren, in het weekend alleen in combinatie met het restaurant.