Museum

Op 't Westendorp zijn 4 bijzondere musea en een aantal collecties van voorwerpen te zien:

In het kinderwagenmuseum zie je vele kinderwagens, poppenwagens en baby accessoires uit de jaren tussen 1850 en 1980.

Museum De Gewolkte Pot staat bomvol voorwerpen van alleen maar grijs gewolkt emaille, maar wát een variatie.

Het strijkijzermuseum komt uit Drenthe en is in 42 jaar met veel plezier bij elkaar verzameld. Bewonder hier vele honderden strijkbouten door de eeuwen heen.

Het nieuwste museum herbergt onwaarschijnlijk grappige en bijzondere Engelse theepotten. Zo zie je de Britse koningin, Downingstreet 10, de Big Ben, een compleet dorp, maar ook een bruidspaar, dierentuindieren, voertuigen, inrichting van huizen, Disney figuren en de kerstman.

Ook zie je antieke boerenvoorwerpen, een wekkerverzameling met meer dan 2000 wekkers en een grote verzameling van allerlei soorten koffie- en theepottenpotten.

Openingstijden

In verband met het coronavirus zijn we uitsluitend open op afspraak. Er wordt uitleg gegeven door middel van informatieborden. Vul hieronder het formulier in en we nemen contact met je op. Betaling via contante betaling of per pin. We houden ons aan alle richtlijnen van de RIVM en houden ten alle tijden 1,5 meter afstand.

Er is alleen een combinatiebezoek mogelijk met het Follybos en het Museum met diverse tentoonstellingen. De kosten zijn € 7,50 p.p. Kinderen 4 t/m 12 jaar € 4,00 p.p.

Vul hieronder het boekingsformulier om een boeking te maken.

Boekingsformulier

Openingstijden

In verband met het coronavirus zijn uitsluitend open op afspraak.

Meer info