Boerenfamilie en horecafamilie slaan handen inéén

Boerenfamilie en horecafamilie slaan handen inéén

Vanaf 1 juli a.s. gaat de familie Ruesink van Boerderij ’t Westendorp een samenwerking aan met Jan en Ina Hofsteenge van ‘t Schepersveld. Jan en Ina hebben 35 jaar ‘t Schepersveld vol passie gerund maar kiezen ervoor nu toe te werken naar hun pensioen. Voor de familie Ruesink is dit een fantastische en unieke kans om hun droom waar te maken. Suzanne Ruesink; ” Mijn droom is al jaren om de consument te leren kennen die onze producten eet en drinkt. Dit is voor ons de ultieme kans om onze producten via een korte keten aan te bieden en zowel boerderij als voedselbeleving te integreren met horeca. We vinden het fantastisch dat we gebruik mogen maken van de enorme ervaring die Jan en Ina hebben opgebouwd en we zijn onwijs blij met de kans die zij ons geven.”

Suzies Farm

Vanaf 1 juli a.s. gaat de familie Ruesink initieel verder onder de naam ‘t Schepersveld en bouwen Jan en Ina hun werkzaamheden langzaam af. Suzanne: “Dat geeft ons de tijd om te kunnen werken aan ons eigen concept: Suzies Farm. Met Suzies Farm willen we mensen de volledige beleving geven van voedsel, dit onder het thema van grond tot mond.”
Het concept Suzies Farm zal in fases worden opgebouwd op de locatie van ‘t Schepersveld. Vanaf 1 juli a.s. zal het restaurant veranderen tot vers restaurant. Waarbij zo veel mogelijk producten direct vanaf de boerderij op de menukaart gezet worden. Ook komt er in een gedeelte van ’t Schepersveld de mogelijkheid om zelf producten te grillen aan je eigen tafel, vooral leuk voor de kids natuurlijk! De speeltuin zal worden uitgebreid met waterpret en kinderen zullen ook tractor kunnen leren rijden op één van de traptrekkers. Uiteraard is het mogelijk feestjes, vergaderingen en bruiloften te vieren in één van de vele zalen. Ook de verenigingen blijven welkom bij ’t Schepersveld.

Bezoek boerderij

Het zal ook mogelijk zijn om een dag arrangement te boeken waarbij men zich vanaf ’t Schepersveld per huifkar, per fiets, scooter etc. naar de boerderij van de familie Ruesink kan begeven. Eenmaal daar kunnen de koeien en kalfjes worden gekeken en zijn het Follybos vol gekkigheden en de musea met alle verzamelingen te bezoeken. Van wekkers en strijkijzers tot vleesmolentjes, theepotten en oude boerenwerktuigen.

Geplaatst in Nieuws op 11 jun. 2020