Kom naar het Follybos by night

Bezoek het leuke, grappige Follybos van Suzie's Farm, nu ook na afspraak 's avonds open. Met alle lichtjes aan lijkt het supermooi! Het Follybos bestaat uit follies en andere bijzondere bouwwerken, vaak gemaakt van materialen die anderen weggooien. Denk aan een koepel van flessen, muur van flessen of zelfs een vloer van flessen. Bekijk de kasteeltorens die gebouwd zijn van stoeptegels, het kleinste kerkje van Nederland of verdwaal in de gangen onder de grond. Griezel in het spookhuis of sta op de voorsteven van de Drytanic!

Vervolg je bezoek naar het museum. Hier is een grote variatie aan nostalgische verzamelingen te zien, zoals enorme collecties antieke en vintage strijkijzers, design theepotten, peper- en zout stelletjes, vlees- en groentemolentjes en bijzondere gewolkte emaille voorwerpen.

De beschilderde silo's zijn vaak te zien in de media. Bij het varkensbedrijf staan vier 10 meter hoge voersilo's die de laatste dagen beschildert zijn door RoosArt. Zij heeft vier levensgrote portretten aangebracht op de silo's. De personen staan voor de Achterhoek. Gezelligheid, jong en oud, trots, ondernemerschap, weerbaarheid en nuchterheid.

Kortom genoeg te zien en een leuke avond te beleven. In verband met Corona graag even vooraf reserveren.

Entree voor het bezoek is € 7,50 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 4,- p.p. Open op donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagavond op afspraak.

Geplaatst in Nieuws op 23 okt. 2020